Konst med göteborgsmotiv - min hemstad

Konst med göteborgsmotiv - min hemstad

Som min hemstad ligger Göteborg mig extra varmt om hjärtat. En stad med en rik konstscen, vacker arkitektur och vänliga invånare. Därför är det kanske inte konstigt att många konstnärer som har valt att fokusera på Göteborg som motiv i sina verk. 

En personlig inredningsdetalj

En tavla med göteborgsmotiv kan vara det perfekta sättet att inreda ditt hem med en personlig touch. Oavsett om du är en inbiten göteborgsbo eller bara har en speciell kärlek till staden, finns det nog en tavla som passar just dig. Du kan välja mellan många olika stilar och motiv, från realistiska landskapsmålningar till mer abstrakta tolkningar av staden. Och om du redan har en tavla med göteborgsmotiv hemma, kan du alltid lägga till fler för att skapa en samling som fångar olika aspekter av staden.

Hitta tavlor med göteborgsmotiv

Det finns många sätt att hitta tavlor med Göteborgsmotiv. Du kan vända dig till lokala konstgallerier och titta efter verk av lokala konstnärer, eller du kan leta på nätet efter tavlor från olika konstnärer. Du kan också försöka hitta tavlor på loppmarknader eller second hand-butiker, där du kanske kan hitta unika verk till bra priser.

Oavsett vad du väljer, kan tavlor med göteborgsmotiv vara en fin detalj i ditt hem. De kan ge en personlig touch och skapa en känsla av hemtrevnad, och de kan också vara en bra påminnelse om den vackra staden som har inspirerat så många konstnärer genom åren.

Göteborgstavlor och konstnär från Göteborg

Självklart har även jag även valt att avbilda mina kära hemstad. Ofta från ovan och på de platser som jag gillar lite extra. Se gärna min konst här Tavlor med göteborgsmotiv

Tillbaka till blogg

Konst från Amanda Egnell